Το επικοινωνιακό τρικ του Καντονά με την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος της Γαλλίας!

 

Ολοι γνωρίζουν την αντισυμβατική συμπεριφορά και τις πολιτικές απόψεις του Ερίκ Καντονά ο οποίος στο παρελθόν είχε καλέσει τους καταθέτες όλης της γης να αποσύρουν τα χρήματά τους την ίδια ημέρα από τις τράπεζες προκειμένου να δείξουν την αληθινή δύναμή τους. Αλλά ουδείς μπορούσε να προβλέψει ότι ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελε να γίνει πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας!

Η εφημερίδα Liberation αναφέρει σήμερα ότι ο Καντονά έχει τυπώσει φυλλάδιο και καλεί τουλάχιστον 500 δημάρχους να βάλουν την υπογραφή τους στηρίζοντας την υποψηφιότητά του και να τον στηρίξουν, καθώς θεωρεί ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να διεκδικήσει την προεδρία! 

Στη Γαλλία, βέβαια, θεωρούν ότι πρόκειται για... ντρίμπλα του Καντονά. Κι, αυτό, διότι ο πραγματικός στόχος του δεν είναι η προεδρία, αλλά η ανάδειξη του θέματος των αστέγων στη χώρα ως πρωταρχικού στην προεκλογική περίοδο. Αυτό, άλλωστε, επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του Πατρίκ Ντουτρελίν, γενικού διευθυντή του ιδρύματος που χρηματοδοτεί ο Καντονά για τους άστεγους: "Ο Ερίκ θα αναζητήσει όντως 500 υπογραφές, όχι όμως για την προεδρία, αλλά για να αναδείξει το πρόβλημα των αστέγων".

 

Πηγή: skai.gr