Απειλητικό γράμμα για τη ζωή του Φέρντιναντ και της οικογένειάς του

Mεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η διένεξη του στόπερ της ΚΠΡ Αντον Φέρντιναντ, με τον αρχηγό της Τσέλσι, Τζον Τέρι, τον οποίο έχει κατηγορήσει για «ρατσιστική» φραστική επίθεση στο μεταξύ τους παιχνίδι («γ…. αράπη»). Κι΄ αυτό, διότι την Παρασκευή παραδόθηκε χέρι με χέρι στο γήπεδο της ΚΠΡ γράμμα προς τον Φέρντιναντ με απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του, όπως αποκαλύπτει σήμερα η αγγλική «Sun».

Οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες (όπως και η ομοσπονδία) έχουν διατάξει έρευνα για την ρατσιστική επίθεση, ήδη διεξάγουν έρευνα και για τον αποστολέα του απειλητικού γράμματος, ενώ το θέμα απασχολεί συνολικά το αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών της Εθνικής Αγγλίας αποτελείται από τον Τέρι και τον αδερφό του Αντον, Ρίο Φέρντιναντ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Μέχρι να αποδειχθεί οτιδήποτε ο Τέρι είναι αθώος» δήλωσε πρόσφατα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος ωστόσο απέκλεισε από την αποστολή για τα προσεχή φιλικά ματς της Αγγλίας τον Φέρντιναντ «γιατί χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του» όπως είπε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της ρουμανικής Οτελούλ, ο Ρίο Φέρντιναντ φόρεσε περιβραχιόνιο που έγραφε «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον του ρατσισμού».

Πηγή: skai.gr