ΟΣΦΠ: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε και στην σημερινή προπόνηση τον Φραν Γέστε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μιας και δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Πλέον ο Βάσκος είναι αμφίβολος και για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Εκτός της «ερυθρόλευκης» αποστολής για την αναμέτρηση της Κρήτης έμειναν οι επίσης τραυματίες, Μανιάτης και Φετφατζίδης, καθώς και ο Φέισα. Παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Βαλβέρδε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει στην επίθεση την τριάδα των Πάντελιτς, Μιραλάς και Τζιμπούρ που είχε εξαιρετική παρουσία στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη, όμως αν θελήσει να πάει σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε στα άκρα έναν εκ των Αμπντούν ή Χαβίτο. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελείται από τους Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα, ενώ στην άμυνα ο Μοντέστο φαίνεται να κερδίζει την θέση από τον Τοροσίδη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Χαβίτο, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Πηγή: Νίκος Σταματέλος