Σουπερλίγκα: Κανονικά η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος

Κανονικά θα διεξαχθούν τελικά τα παιχνίδια της πρώτης ημέρας για το πρωτάθλημα της Σούπερλιγκας, έστω και με τρία παιχνίδια λιγότερα και παρά τις έντονες αντιδράσεις ομάδων όπως ο Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ, ο Άρης και η Scoda Ξάνθη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και υπήρχαν επιφυλάξεις από ομάδες για το αν πρέπει να γίνουν οι αγώνες και είχε ενταθεί τις τελευταίες ώρες η φημολογία περί αναβολής, εντούτοις η Σούπερλιγκα, φαίνεται ότι τελικά στηρίζει την αρχική της απόφαση για τη διεξαγωγή κανονικά της πρεμιέρας, έστω και με τρία παιχνίδια λιγότερα...

Τρία από τα οκτώ παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής δεν θα διεξαχθούν… Τα Ολυμπιακός – Καβάλα, ΑΕΚ - Ολ. Βόλου και Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, λόγω της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής και το Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης μετά από την πρώτη δικαίωση του Ηρακλή για την φορολογική ενημερότητα.

Το πρόγραμμα το ανοίγει το παιχνίδι ΟΦΗ – Ατρόμητος στις 19.15 και κλείνει με το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άρη στις 21.30.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κέρκυρα. Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στην Νέα Σμύρνη τον Εργοτέλη και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την SKODA Ξάνθη στην Τούμπα.

Σάββατο, 27/08
ΟΦΗ – Ατρόμητος (19.15)
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (21.30)
Ολυμπιακός – Καβάλα (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)

Κυριακή, 28/08
Κέρκυρα – Παναθηναϊκός (19.15)
Πανιώνιος – Εργοτέλης (19.15)
ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη (21.30)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου (ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ)

Πηγή: Με πληροφορίες από sport-fm.gr