Παναθηναϊκός – Μακάμπι στον ΣΚΑΪ 100,3: Mission (im)possible;

Το... ευρωπαϊκό του προφίλ καλείται να θυμηθεί ο Παναθηναϊκός στον σημερινό αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (απευθείας μετάδοση στον ΣΚΑΪ 100,3 στις 21:15), με την ανατροπή του 3-0 του Τελ Αβίβ να φαντάζει πάντως σαν... αδύνατη αποστολή.

Πανωλεθρία χαρακτήρισε από την πλευρά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το ενδεχόμενο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε ότι θέλει να δημιουργήσει ξανά την ομάδα του ένδοξου παρελθόντος, και αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα με επιθετικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να ξεκινήσει με τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σεντρίκ Καντέ και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Δεξί μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος. Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι το αμυντικό χαφ, με κεντρικούς χαφ τον Σωτήρη Νίνη και τον Ζέκα. Στην επίθεση θα κινείται αριστερά ο Σεμπαστιάν Λέτο, δεξιά ο Κουίνσι Οβούσου, και στην κορυφή θα είναι ο Τοτσέ.

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Σιμάο που είχε έντονη λογομαχία με τον προπονητή της ομάδας ύστερα από ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Ζέκα.
Πηγή: skai.gr