Ακυρώθηκε το φιλικό με Κατάνια

Το προγραμματισμένο για την Κυριακή φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κατάνια στην Ιταλία δεν θα γίνει ποτέ! Ο λόγος είναι η ηφαιστειακή τέφρα που γέμισε τον εναέριο χώρο από την έκρηξη της Αίτνας με αποτέλεσμα να σταθεί αδύνατη η μετάβαση της αποστολής των «ερυθρόλευκων».

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε πήγαν κανονικά στο «Ελ. Βενιζέλος» και περίμεναν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο στις 18:20 το απόγευμα για να μεταβούν στην Ιταλία με πτήση τσάρτερ που είχε προγραμματίσει η ιταλική ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν στο αεροδρόμιο για αρκετή ώρα (σχεδόν τρεις ώρες) αλλά το αεροπλάνο δεν μπορούσε να απογειωθεί από την Σικελία λόγω της ηφαιστειακής τέφρας από την έκρηξη της Αίτνας. Όταν πλέον η ώρα πήγε εννέα και μετά από αρκετή ταλαιπωρία, οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας αποφάσισαν να ματαιώσουν το φιλικό παιχνίδι καθώς ήταν άγνωστο αν τελικά και πότε θα γινόταν η πτήση.

Έτσι το παιχνίδι με την Κατάνια στην Σικελία δεν θα γίνει ποτέ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αντί γι’ αυτό αποφάσισε να προγραμματίσει πρωινή προπόνηση για την Κυριακή.
Πηγή: skai.gr