Ολυμπιακός: Ανοιχτά μέτωπα για τη μεταγραφική ενίσχυση

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα του Ολυμπιακού σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, δύο αμυντικών, δύο ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή και ενός επιθετικού και οι διάφοροι μάνατζερ προτείνουν την πραμάτεια τους στον πρωταθλητή Ελλάδος.

Στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του Αντίλ Ερμάς. Σύμφωνα με τον Τύπο της Γαλλίας ο αρχηγός της Λανς είναι πρώτος υποψήφιος προς πώληση λόγω του υποβιβασμού της ομάδας του και μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως και μία ομάδα από το Κατάρ. Ο Ερμάς έχει συμβόλαιο με την Λανς μέχρι το 2014 κάτι που σημαίνει πως ανεβαίνει σημαντικά το κόστος της μεταγραφής του.

Ύμνοι από τους Ιταλούς

Ως την πιο δοξασμένη ομάδα της Ελλάδος χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό η ιταλική ιστοσελίδα calcio.fanpage.it. Στην αναφορά που γίνεται στους «ερυθρόλευκους» ιδιαίτερη μνεία κάνουν οι Ιταλοί συνάδελφοι στον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Στην Ελλάδα, το γεγονός πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από διάλειμμα ενός χρόνου, επιβεβαιώνει ότι είναι η πιο δοξασμένη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου φθάνοντας τους 38 τίτλους πρωταθλητή. Η επιτυχία βέβαια δεν ήρθε τυχαία, αφού το ισπανικό στοιχείο ήταν έντονο στην ομάδα. Από τον Βαλβέρδε μέχρι τον Ραούλ Μπράβο, τον Νταβίντ Φουστέρ, τον Ουρτάδο και τον Ριέρα. Όλοι τους ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν στην οποία η ομάδα εξασφάλισε το εισιτήριο της για το Champions League», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού

Συνέχεια στο κοινωνικός της έργο έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα η «ερυθρόλευκη» εταιρεία προσέφερε το ποσό των 10.000 ευρώ για την ενίσχυση του φιλόπτωχου ταμείου του Ιερού Ναού Γενεσίου Θεοτόκου Νικαίας. Την επιταγή παρέδωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Μητρόπουλος.
Η κίνηση αυτή, όπως και πολλές ανάλογες που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν με πρωτοβουλία του κ. Μαρινάκη, δείχνει το μέγεθος της σημασίας που δίνει ο Πρόεδρος και η Διοίκηση στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή που βιώνει σήμερα η χώρα μας.
Πηγή: Νίκος Σταματέλλος