Μένει και σχεδιάζει το ρόστερ ο Βαλβέρδε

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν, μπαίνει μπροστά από τον Ισπανό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη το «χτίσιμο» για τη νέα χρονιά. Ενίσχυση, ανανεώσεις και δανεικοί τα τρία βασικά θέματα στην ατζέντα που θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είχε ως απόλυτη προτεραιότητα όλο αυτό το διάστημα να «κλείσει» το θέμα προπονητή. Από την στιγμή που το συγκεκριμένο ζήτημα είχε θετική κατάληξη με την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε, το βάρος πλέον πέφτει στα υπόλοιπα μέτωπα.

Αυτά έχουν να κάνουν με το ρόστερ των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το γεγονός ότι ο Ισπανός παραμένει στον πάγκο της ομάδας, διευκολύνει κατά κάποιο τρόπο την… δουλειά των διοικούντων καθώς το ήδη υπάρχον υλικό είναι – στο μεγαλύτερο μέρος του – δική του επιλογή. Αυτό σημαίνει ότι έχει πλήρη εικόνα για τις ανάγκες που υπάρχουν με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα χρονιά.

Ο Βαλβέρδε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αυτοί που από κοινού θα αποφασίσουν για την ενίσχυση που πρέπει να γίνει ώστε να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες. Εξάλλου το πρώτο βήμα, για τον σχεδιασμό, έγινε την Πέμπτη.

Οι δύο άνδρες -αφού πρώτα ο Ισπανός ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την απόφασή του να παραμείνει- μίλησαν για αρκετή ώρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι περιπτώσεις που θα... τεθούν άμεσα επί τάπητος είναι αυτές των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Πάρντο, Μιραλάς, Τοροσίδη και Τζεμπούρ.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr