Κλείσιμο

ΠΑΟ: Σχέδιο επιβίωσης και παραμονής του Σισέ

Τα 15 εκατ. ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν φαίνεται πως θα βρεθούν από τους μετόχους οι οποίοι αναζητούν άλλους τρόπους για να βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα. Πώληση τουλάχιστον 2 - 3 παικτών, αποχωρήσεις και περικοπές περιλαμβάνει το πλάνο, που είναι πιθανό να συγκεντρώσει ένα ποσό ικανό για να μην καταστεί αναγκαία η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι παίκτες που είναι υπό παραχώρηση και θεωρείται πως είναι ικανοί να φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία, είναι οι Σεμπαστιάν Λέτο (ο μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα), Σωτήρης Νίνης και Αλέξανδρος Τζόρβας, ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο και Νίκος Σπυρόπουλος. Εφόσον με την πώληση αυτών οι «πράσινοι» εισπράξουν περί τα 10 εκατ. ευρώ, πιθανώς να μην προχωρήσει η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ.

Το πλάνο οικονομικής επιβίωσης της ΠΑΕ και παραμονής του Γάλλου στράικερ περιλαμβάνει επίσης αποχωρήσεις παικτών που έχουν βαριά συμβόλαια (Λουίς Γκαρσία) και αποδεσμεύσεις ή δανεισμούς (με το κόστος να επωμίζεται ο δανειζόμενος) όσων δεν υπολογίζονται και αμείβονται πλουσιοπάροχα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Σεϊταρίδης, Πλεσί και Γκοβού. Επίσης θα κληθούν να συζητήσουν την πιθανότητα μείωσης των αποδοχών τους οι παίκτες με τα βαριά συμβόλαια, όπως Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και Καντέ.

Σε ό,τι αφορά στους δανεικούς, πέραν του Μαρσέλο Μάτος που υπολογίζεται ως αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι Γκάμπριελ, Μελίσσης και Μπιέρσμιρ δεν υπολογίζονται και θα γίνει μία προσπάθεια πώλησης ή στην έσχατη περίπτωση αποδέσμευσής τους.
Πηγή: skai.gr