Κλείσιμο

Τεράστια Λίβερπουλ!

Αν ο Κένι Νταλγκλίς αποφασίσει τελικά το καλοκαίρι να μην παραμείνει στον πάγκο της Λίβερπουλ, προβλέπονται... οργισμένες διαδηλώσεις στο λιμάνι. Ο Σκοτσέζος τεχνικός έχει αναμορφώσει τους «κόκκινους» και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα σήμερα, με το επιβλητικό 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ», στο μεγάλο ντέρμπι της 29ης ημέρας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Με τον Λουίς Σουάρες να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στην (ελλιπέστατη) άμυνα των «μπέμπηδων» και τον Ντιρκ Κούιτ να... ντύνεται εκτελεστής, η Λίβερπουλ υποχρέωσε τους πρωτοπόρους στη δεύτερη διαδοχική ήττα τους. Ο Ολλανδός πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, στο 34΄, στο 39΄ και στο 65΄, φέρνοντας τη Λίβερπουλ στην έκτη θέση, αλλά κυρίως χαρίζοντας στους οπαδούς της την αγαλλίαση μίας εντυπωσιακής νίκης επί της μεγάλης αντιπάλου. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Ερνάντες.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος ήταν στον πάγκο και επιστρατεύτηκε νωρίς, αντικαθιστώντας στο 24΄ τον τραυματία Φάμπιο Αουρέλιο. Ο Ελληνας αμυντικός είχε πολύ καλή απόδοση και μάλιστα είχε συμμετοχή στη φάση του πρώτου γκολ.
Πηγή: skai.gr