Ανατροπή και πρόκριση!

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 σετ του Παναθηναϊκού μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ. Καθοριστική η παρουσία των Ντεσπέιν και Τζούριτς που γύρισαν το ματς.

Τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Ηρακλής θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι».


Οι «πράσινοι» πήραν το πρώτο σετ 25-20, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν κατακτώντας τα δύο επόμενα (25-21, 25-22). Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη είχαν όμως τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν (25-17), αλλά κανένα τρόπο για να σταματήσουν τα φαρμακερά σέρβις του Ντεσπέιν και τον επιθετικό οίστρο του Τζούριτς, που γύρισαν το σκορ στο τάι μπρέικ, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 19-17!

Σε παράσταση για γερά νεύρα εξελίχθηκε το τάι μπρέικ, όπου παρά το προβάδισμα με 10-6 των πρασίνων, οι γηπεδούχοι με απίστευτο πάθος, ψυχή και... Ντεσπέιν, ανέτρεψαν την διαφορά και μετά το ντέρμπι που έφτασε στο 17-17, πανηγύρισαν την νίκη-πρόκριση στον τελικό του θεσμού, που σφραγίστηκε με άσο του Ντεσπέιν.

Τα σετ: 20-25, 25-21, 25-22, 17-25, 19-17




Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία (κυρίως) παιδιών και των συνοδών τους, έντονες αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις προκάλεσε η παρουσία του γενικού γραμματέα αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή!
Πηγή: skai.gr