Κλείσιμο

Θερμή υποδοχή στην Κέρκυρα για τον Ολυμπιακό

http://www.woop.gr/category/sport-category/podosphairo/super-leagueΟι οπαδοί του «θρύλου» ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τον κόσμο.

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές», ήταν το σύνθημα που ακούστηκε τις περισσότερες φορές, ενώ οι συγκεντρωμένοι οπαδοί των Πειραιώτων -όπως ήταν φυσικό- ζήτησαν νίκη στο κυριακάτικο ματς κόντρα στην Κέρκυρα.

Επιστροφές και δοκιμές

Δίχως τον Ντένις Ρόμενταλ θα αγωνισθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κέρκυρα , καθώς παρότι προπονήθηκε, προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Κενό το οποίο θα αναπληρωθεί από τον Φετφατζίδη ή τον Ζαϊρί στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων», στην οποία επιστρέφει ο Μέλμπεργκ που εξέτισε την ποινή του. Ποια τα πλάνα του Βαλβέρδε και οι πιθανότητες να παίξει στα χαφ ο Μοντέστο!

Από εκεί και πέρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Όλοφ Μέλμπεργκ και τον Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Ο Σουηδός στόπερ θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Βάσκος τεχνικός πιθανολογείται ότι θα δώσει ρόλο αμυντικού χαφ στον Φρανσουά Μοντέστο. Οι απουσίες των Ντουντού και Μοϊσές έχουν μειώσει στο ελάχιστο τις επιλογές για τον παρτενέρ του Ιμπαγάσα στο κέντρο. Κόντρα στον Ηρακλή, επέλεξε τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν τα πήγε άσχημα, αλλά τώρα σκέφτεται τον Γάλλο.

Κατά τα άλλα, ο Πάρντο θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, στα δεξιά της άμυνας θα βρεθεί ο Τοροσίδης και στα αριστερά ο Μπράβο, έχοντας μπροστά του τον Ριέρα. Στο 4-4-1-1 του Βαλβέρδε, επιτελικός μέσος θα είναι ο Φουστέρ, πίσω από τον μοναδικό «κυνηγό», τον Μιραλάς.

Η 18μελής αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Νέμεθ. Όσοι έμειναν εκτός (σ.σ. Μέγερι, Μήτρογλου, Μανιάτης, Γκαλίτσιος, Ρόμενταλ, Μοϊσές και Ν. Παπαδόπουλος), την Κυριακή το πρωί (10:30) θα συνεχίσουν τα προγράμματά τους.

Περισσότερα στο Woop.gr.
Πηγή: skai.gr