Σκόνταψε ο Ολυμπιακός

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, η έκπληξη έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Η Ν. Καβάλα πήρε την ισοπαλία από έναν «μουδιασμένο» Ολυμπιακό που σε καμία περίπτωση με απείλησε την εστία του Γάλλου τερματοφύλακα των «αργοναυτών» Ιτάνζ. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν συμπαγείς στο κέντρο, πίεζαν και έκλεβαν εύκολα τη μπάλα και στην επίθεση είχαν τους Ορούμα και Ονουάτσι να ταλαιπωρούν την αντίπαλη άμυνα. Στο τέλος της αναμετρήσεις οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες για την εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» ενθυμούμενοι τον πρώην προπονητή της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε,

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής Λάρισα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Παιχνίδι που τα είχε όλα, ένα πραγματικό θρίλερ, με τέσσερα γκολ δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι, μία αποβολή.
Οι "βυσσινί" έδειξαν στο πρώτο μέρος ότι θα έχουν εύκολο απόγευμα. Το γρήγορο 2-0 μόλις στο 38ο λεπτό, έκανε την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να ρίξει τον ρυθμό της... και το πλήρωσε . Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΛ Καλατζής έδειξε πως ο Ατρόμητος δύσκολα θα πέσει αμαχητί και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου μείωσε σε 2-1 . Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Φαβάλι ισοφάρισε τα τέρματα των Μετίν και Ρομέου και το τελικό 2-2 έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Με γκολ από τα... "αποδυτήρια" ο ΑΡΗΣ κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλ. Βικελίδης", παραμένοντας αήττητος στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να πετύχει ο Ναφτί το γκολ που έκρινε τη συνάντηση, απέναντι σε ένα ΠΑΣ που πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε.


Πηγή: skai.gr