Πλήρης κάλυψη στο Σουφλιά

Πλήρη κάλυψη στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, παρέχει η κυβέρνηση, για το θέμα της αυθαίρετης κατοικίας του στην Ανάβυσσο.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ανέφερε ότι ο κ. Σουφλιάς δε χτίζει αυθαίρετα και ότι είχε άδεια για δύο σπίτια των 60 τμ και χτίζει ένα των 110.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ καλείται να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή για την αυθαίρετη εξοχική του κατοικία αλλά και για τις απευθείας αναθέσεις στο μηχανικό Νίκο Μεταξά, ο οποίος την κατασκευάζει.

• • • Από την πλευρά του, ο ίδιος ο κ. Σουφλιάς με ανακοίνωση του υποστηρίζει ότι δεν έχει αυθαίρετο σπίτι και θα περίμενε, όπως λέει, μεγαλύτερο σεβασμό από τους συναδέλφους του στο ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι 11βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό, με την οποία ζητούν, μεταξύ άλλων, να μάθουν ποιες ήταν οι αποφάσεις και οι ενέργειες της αρμόδιας πολεοδομίας και γιατί δεν έχει επέμβει το σώμα ελεγκτών περιβάλλοντος.

Νόμιμη η κατοικία του κ. Σουφλιά, νόμιμες και οι διαδικασίες ανάθεσης στο μηχανικό Νίκο Μεταξά υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γενικός γραμματέας δημοσίων έργων, Δήμος Κατσιγιάννης.

για την αυθαίρετη κατοικία του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ έκανε και ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Άρης Πορτοσάλτε.
Πηγή: skai.gr