Για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ενδιαφέρεται ο Παύλος Γερουλάνος

Το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε ανοικτά ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά».

Απαντώντας στην σχετική ερώτηση ο κος Γερουλάνος τόνισε πως έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που -όπως είπε- είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος ενώ σημείωσε πως η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας». 

Ο κ. Γερουλάνος δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική στην Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, αναφέροντας πως εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε. «Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε». 

Ενώ υπογράμμισε ότι η ομιλία της κ. Γεννηματά την 3 Σεπτέμβρη «ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό».

Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος, για το κόμμα να προχωρήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής «στην οποία το ΚΙΝΑΛ θα επιστρέψει στις ρίζες του βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά».

Όπως τόνισε εξάλλου το ζήτημα στο ΚΙΝΑΛ και ενόψει επικείμενου συνεδρίου είναι το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά».

«Το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει», δήλωσε ο πρώην Υπουργός παρατηρώντας πως το ΚΙΝΑΛ δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ξεκίνησε κι είναι επιτακτικό να επιστρέψει στις αξίες του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: skai.gr