Σε δημόσια διαβούλευση το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Σε δημόσια διαβούλευση το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Αναμένεται η κατάθεση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στη Βουλή, το οποίο θα δοθεί σήμερα για δημόσια διαβούλευση.

Στόχος του νομοσχεδίου είναι η επιτάχυνση της ανάπτυξης με απλοποίηση και επιτάχυνση της αδειοδότησης των επιχειρήσεων μέσω περιορισμού σταδίων και διοικητικών περιορισμών, ταχύτερη αξιολόγηση των επενδυτικών προτάσεων με outsourcing ενώ θα περιέχονται κα διατάξεις για αλλαγή του πτωχευτικού κώδικα. 

Η άμεση προώθηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στη Βουλή και του δεύτερου φορολογικού νομοσχεδίου περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο κυβερνητικό σχεδιασμό θα συμβάλλουν στην αλλαγή του αφηγήματος στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Υψηλή πολιτική και καθημερινότητα του πολίτη είναι το δίπτυχο της στρατηγικής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως διαφάνηκε τις τελευταίες μέρες. Η επιστροφή στην οικονομική κανονικότητα και την κανονικότητα της καθημερινότητας με αποτελεσματική λειτουργία του κράτους αποτελούν προμετωπίδα της πρωθυπουργικής στρατηγικής.

Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ