Κυρίτσης για Μάτι: Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης που καθάρισαν οικόπεδο

«Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης που καθάρισαν οικόπεδο με κλαδιά» δήλωσε ο τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφος της Αυγής Γιώργος Κυρίτσης, σχολιάζοντας δηκτικά μέσω του ΣΚΑΪ την εκκαθάριση του οικοπέδου στο Μάτι στην οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην περιοχή. 

«Μού έκανε κι εμένα εντύπωση το γεγονός ότι επί 20 λεπτά, μιλούσε ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά, εντάξει, μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits… Πολλά συγχαρητήρια, 20 λεπτά μίλαγαν για πώς μάζεψαν τα κλαδιά, εξαιρετικά σημαντικό» πρόσθεσε. 

Σύμφωνα πάντως με αυτοψία του ΣΚΑΪ, στο οικόπεδο υπήρχαν χιλιάδες κυβικά μέτρα καύσιμης ύλης, με κατοίκους να θεωρούν το ζήτημα ως πολύ σοβαρό για την περιοχή, στη σκιά του θανάτου 102 ανθρώπων. «Είμαι απλά ένας κάτοικος που χαίρεται που κάποιοι άνθρωποι σε 15-20 μέρες κατάφεραν να απομακρύνουν αυτή τη βόμβα δίπλα από τα σπίτια του» τόνισε χαρακτηριστικά αναγνώστης του ΣΚΑΪ.gr, θέλοντας να κρατήσει την ανωνυμία του.