Σαμαράς: Το μόνο καλό του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως έδειξε την χειρότερη πλευρά μας

Το μόνο καλό που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι φανέρωσε «τον χειρότερο εαυτό της Ελλάδας» και έπεισε τους πολίτες πως πρέπει να τον ξεπεράσουν «για πάντα», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, του λιγότερες από 48 ώρες πριν τις βουλευτικές εκλογές.

«Είμαστε ενωμένοι, γιατί αφήνουμε το ΣΥΡΙΖΑ κι ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί – οριστικά πίσω», σημειώνει ο κ. Σαμαράς, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο thepresident.gr.

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την Κουμουνδούρου πως δίχασε τους πολίτες με οξικό τρόπο και άφησε καταστροφικό αποτύπωμα στην οικονομία, διώχνοντας επενδύσεις, κλείνοντας επιχειρήσεις και γκρεμίζοντας την ανταγωνιστικότητα.

Υποστήριξε αιχμηρά πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε η «χαρά» των μπαχαλάκηδων, ενώ παράλληλα τακτοποίησε ζητήματα «σε βάρος του εθνικού συμφέροντος».

Ο κ. Σαμαράς τονίζει μάλιστα πως τον κ. Τσίπρα δεν τον χτυπά σήμερα η ΝΔ, καθώς δεν ασχολείται πια μαζί του, αλλά τον επικρίνουν πρώην συνεργάτες του όπως ο Αλέκος Αλαβάνος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Όσοι δε τον πλησίασαν, σημειώνει, όπως οι ΑΝΕΛ και πρώην μέλη του ΠΑΣΟΚ, τώρα καταστρέφονται.

«Προχωράμε όλοι μαζί! Προχωράμε ενωμένοι. Προχωράμε αποφασισμένοι.Για μιαν Ελλάδα όρθια, υπερήφανη, ανταγωνιστική», γράφει ο κ. Σαμαράς, εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός την Δευτέρα.

«Οι εκλογές αυτές δεν είναι μέρα διχασμού, είναι μέρα ενότητας! Αφήνουμε πίσω τον χειρότερο εαυτό μας, ως χώρα. Και αγκαλιάζουμε το αύριο που μας αξίζει και που χρωστάμε στα παιδιά μας».
Πηγή: skai.gr