Χωρίς απαρτία και ελέω Βουλής αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Αναβλήθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η συνεδρίαση επρόκειτο να ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η στάση του συγκυβερνώντος κόμματος ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών και ως προς τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως  όπως ανακοίνωσαν τα όργανα του κόμμαοτς  η πολύωρη  παρουσία του κ. Καμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής και οι καθυστερήσεις στη συζήτηση για την αναβάθμιση του προγράμματος των F-16, «οδήγησαν» στην απόφαση για αναβολή της συνεδρίασης της Κ.Ο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεργασίες των ΑΝΕΛ, εφόσον ξεκινούσαν, θα χαρακτηρίζονταν από «ηχηρές» απουσίες, καθώς το «παρών» δεν θα έδιναν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Έλενα Κουντουρά, ο Τέρενς Κουίκ και πιθανόν ο Βασίλης Κόκκαλης.

Πηγές από το περιβάλλον των ΑΝΕΛ διαμηνύουν, πάντως, ότι η συνεδρίαση της Κ.Ο. θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, πιθανόν και αύριο, Πέμπτη, ενω  σε ερώτηση για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πάνο Καμμένο, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή δεν αποσαφηνίζουν αν αυτή θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πάντως σήμερα , συνεδρίασε Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπό την προεδρία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Πάνου Καμμένου και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ενέκρινε ομόφωνα τη νέα καμπάνια και την πορεία του Κινήματος.


Πηγή: skai.gr