Κλείσιμο

«Πυρά» κατά Τσίπρα από ΚΙΝΑΛ-Ν.Δ για την αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου

Αντιδράσεις από ΚΙΝΑΛ και Νέα Δημοκρατία προκάλεσαν οι αναφορές του Αλέξης Τσίπρα στη Βουλή με αφορμή την επίθεση στον ΣΚΑΙ και τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ηθικός αυτουργός της τρομοκρατίας. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγή
ς σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται  Πάνος Καμμένος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής,  επικαλέστηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου, απαντώντας στη Ν.Δ. για τα περί διασύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, τονίζοντας ότι το ίδιο είχε κάνει και στην περίπτωση του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο προσπαθούσε να συνδέσει με τη «17Ν».

Σε ανάρτησή του στο twitter o Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν...». Εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος». 

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, σχολίασε στο Twitter: «Ακραίος για τον Τσίπρα είναι ο Πάνος Καμμένος», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το βιβλίο τρομοκρατία, θεωρία και πράξη». 


Τη δική του απάντηση έδωσε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μέσω Τwitter: «Ουδέποτε χαρακτήρισα τον Ανδρέα αρχηγό της 17Ν - Αυτοί που διέδωσαν την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας».