Tο τρενάκι, ο Αλέξης και οι άσωτοι στο μεταμνημονιακό διάγγελμα Καμμένου

Nα τοποθετηθεί λόγω της ημέρας έσπευσε από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πάνος Καμμένος, προχωρώντας σε μια εκτενή ανάρτηση η οποία συνοδεύτηκε από το πολυσυζητημένο εκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον μικρο Αλέξη και το τρένο.

Ο κος Καμμένος, λόγω της σημερινής ημέρας που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια φαίνεται πως προβαίνει σε ένα είδος απολογισμού της πορείας του στην διακυβέρνηση, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα φορτισμένο λόγο.

Όπως αναφέρει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, επιλέγει να τοποθετηθεί σήμερα που ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Σύμφωνα με τον κο Καμμένο η οριστική έξοδος από τα μνημόνια σηματοδοτεί την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, γεγονός που οφείλεται και στην παράταξη του.

Παράλληλα, σημειώνει πως στόχος για την συγκυβέρνηση αποτελεί πλέον η πάταξη της διαφοράς και η ανάπτυξη.

Αξίζει να τονιστεί πως ο κυβερνητικός εταίρος μάλιστα αναφέρεται και στους «συναγωνιστές» που εγκατέλειψαν την παράταξη, υπογραμμίζοντας πως ακόμη κι έτσι οι ΑΝΕΛ άντεξαν και παραμένουν το μόνο κόμμα που δεν «αλλοιώθηκε» από συμφέροντα, απευθύνοντας ένα γενικότερο κάλεσμα συσπείρωσης με το κόμμα, προκειμένου όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «να ξανασυντηθούμε και να γίνουμε ένα μεγάλο αυτοδύναμο κίνημα εξουσίας.».

Ακολουθεί η αναλυτική ανάρτηση:


Πηγή: skai.gr