ΝΔ: Συγκεκριμένες απαντήσεις για την υπόθεση του αδερφού του κ Τσίπρα

Νέα ερωτήματα διατυπώνει η Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση των δανείων του αδερφού του πρωθυπουργού και ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις. 

«Αντί συγκεκριμένων απαντήσεων, οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα επιχειρούν από χθες να συσκοτίσουν την υπόθεση που αφορά τον αδερφό του πρωθυπουργού πετώντας, κατά την προσφιλή τακτική τους λάσπη», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Προσθέτει ότι επιβεβαιώνεται πλήρως δια του δικηγόρου του κ. Δημήτρη Τσίπρα καθώς στην παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ματζουράνης παραδέχθηκε σήμερα ότι ο κ. Δημήτρης Τσίπρας όχι μόνον δικάστηκε επειδή η εταιρεία του υπέβαλε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να λάβει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ, αλλά και ότι δεν εξέτισε την ποινή του χάριν και μόνον του φωτογραφικού νόμου του κ. Παρασκευόπουλου που παρέγραψε το αδίκημά του. 

Διερωτάται μάλιστα σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα αθωωνόταν με φωτογραφική διάταξη ο αδερφός του πρωθυπουργού και θα επιχειρούσε να διεκδικήσει δημόσιο έργο με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, θα δικαζόταν και θα αθωωνόταν με φωτογραφική διάταξη και η κυβέρνηση θα είχε και το θράσος να εγκαλεί τα ΜΜΕ και την αξιωματική αντιπολίτευση επειδή αποκαλύπτουν το σκάνδαλο.
Πηγή: skai.gr