Μπακογιάννη: Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες των συνταξιούχων

«Επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες των συνταξιούχων δεν επιτρέπεται να παίζονται» διεμήνυσε μέσω του ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τους υπαινιγμούς Μοσκοβισί ότι ενδεχομένως να υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα αυτό. 

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι οι συντάξεις κόβονται βάσει του νόμου του κ. Κατρούγκαλου και με την υπογραφή του κ. Τσίπρα. 

«Ποιά χώρα βγήκε από τα μνημόνια με τα δεδομένα που έχει συμφωνήσει η Ελλάδα σήμερα; Δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζουμε. Το μόνο που θα συμβεί είναι ότι τα μέτρα έρχονται, το υπέρογκα πλεονάσματα έχουν συμφωνηθεί και το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι θα σταματήσουν να μας πληρώνουν» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Τα υψηλά πλεονάσματα που συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση, επισήμανε η βουλευτής, είναι θηλιά για την ανάπτυξη και την οικονομία μας. Μόνο αν παραχθεί πλούτος και μπούμε σε τροχιά μεγάλης ανάπτυξης θα αναπνεύσει ο Έλληνας. Το θέμα μας δεν είναι μόνο να επιστρέψουμε τα χρήματα στους δανειστές.

Ξεκαθάρισε δε, ότι «το ασφαλιστικό σύστημα Κατρούγκαλου θα το αλλάξουμε όταν θα γίνουμε κυβέρνηση». 

«Λυπάμαι τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα χρειαστεί για άλλη μια φορά να υποστηρίξουν τη λογική Καμμένου… Ο Τσίπρας όμως επέλεξε τον Καμμένο και τον έκανε υπουργό Εθνικής Άμυνας» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ. 

Πηγή: skai.gr