Κατσίκης: Οι επιλογές των ομόφυλων ζευγαριών τους αποκλείουν από αναδοχή

Δεν πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε ομοφυλόφιλους δεν πρέπει να γίνουν ανάδοχοι γονείς γιατί έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδιά με άλλους τρόπους αλλά δεν το κάνουν από επιλογή, δήλωσε σήμερα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης.

«Δεν μπορεί να επιδίδεσαι στην ομοφυλοφιλία» κι όχι στην «διαιώνιση του είδους σου» και μετά να ζητάς το παιδί άλλου, δήλωσε ο βουλευτής στον ΑΝΤ1.

Στον απόηχο του σάλου που προκάλεσαν χθεσινές δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Κατσίκης υποστήριξε πως ποτέ δεν ταύτισε την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

Ανέπτυξε δε την θεωρία του για το ζήτημα, λέγοντας ότι κάποιος γίνεται ομοφυλόφιλος και λόγω επιρροής από το περιβάλλον του.

Στον Πάνο Καμμένο επαφίεται
εάν θα παραμείνει βουλευτής των ΑΝΕΛ ο κ. Κατσίκης, δήλωσε εν τω μεταξύ στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, προσθέτοντας πως οι δηλώσεις Κατσίκη είναι καταδικαστέες.

Το νομοσχέδιο για υιοθεσίες και αναδοχές θα τεθεί σε ψηφοφορία στις 14:00 μετά το μεσημέρι. Προβλέπει πως τα ομόφυλα ζευγάρια θα μπορούν να γίνουν ανάδοχοι εάν έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αντιδρούν: οι Γεωργία Γεννιά, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Θεόδωρος Παραστατίδης, Γιάννης Καραγιάννης και Μάρκος Μπόλαρης.

Από τη στιγμή που δεν υπάρξει αλλαγή στάσης θα προκριθεί» προς τους βουλευτές η αποχή και όχι η καταψήφιση.
Πηγή: skai.gr