Κλείσιμο

Καμμένος: «Όσοι αμφισβητήσουν χιλιοστό γης θα αντιμετωπιστούν όπως το 1821»

Επιμένοντας στους υψηλούς  τόνους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απέστειλε νέο μήνυμα με αποδέκτη την Άγκυρα από την Ικαρία, όπου παρακολούθησε κοινή άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες είπε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου αυτό που έχουμε ως φυλακτό είναι οι Ένοπλές μας Δυνάμεις. Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε. Δεν θα μπορέσουν να φέρουν τη διχόνοια στον ελληνικό λαό και αυτό το αποδεικνύετε πρώτα από όλα εσείς που είστε σήμερα εδώ μαζί με το μόνιμο προσωπικό, οι Εθνοφύλακες. Στέλνουμε ένα μήνυμα αποτροπής, ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και ένα μήνυμα ότι αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα αντιμετωπιστούν όπως τους αντιμετωπίσαμε στους παγκόσμιους πολέμους, όπως το 1821 και όποτε ο Ελληνισμός εκλήθη να αμυνθεί.»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ευχήθηκε καλή Ανάσταση στους ένστολους και επέσημανε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, οι Ένοπλες Δυνάμεις υπέστησαν περικοπή στον προϋπολογισμό κατά 60% κι όμως χάρη στον επαγγελματισμό και το υψηλό τους ηθικό τα μόνιμα στελέχη κράτησαν σε υψηλό επίπεδο την αμυντική θωράκιση της χώρας
Πηγή: Skai.gr