Δρίτσας κατά Λοβέρδου: Απορρίπτω τις ύβρεις σας και διαμαρτύρομαι

Των χειρισμών του προεδρείου και της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής για τη Novartis υπεραμύνεται ο πρόεδρος αυτής Θοδωρής Δρίτσας, διαμαρτυρόμενος εντόνως για την επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου με την οποία τους κατηγορούσε για «δολοφονία χαρακτήρων» και μετατροπή της προανακριτικής σε «κωμικοτραγικό δήθεν δικαστικό συμβούλιο».

Με απαντητική επιστολή του ο κ. Δρίτσας αντιστρέφει το «κατηγορώ» καταλογίζοντας στον κ. Λοβέρδο «υβριστική επίθεση» εναντίον του προεδρείου. «Απορρίπτω τόσο τους ισχυρισμούς, όσο και τις ύβρεις σας και διαμαρτύρομαι έντονα για αυτές», τονίζει.

Σε μία προσπάθεια να αποσείσει τις κατηγορίες όχι μόνο του Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και σύσσωμης της αντιπολίτευσης, ο κ. Δρίτσας επαναλαμβάνει τις διαβεβαιώσεις του ότι η επιτροπή εργάζεται «με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα, ώστε η υπόθεση Novartis να φτάσει στην πλήρη διερεύνηση».

«Δεν έχει δικαίωμα και δεν προαναγγέλλει αθώους, δεν έχει δικαίωμα και δεν κατασκευάζει ενόχους. Έχει υποχρέωση και αυτό κάνει, να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες του συνταγματικού και νομοθετικού πλαισίου, ώστε να σταματήσει η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και να επαναθεμελιωθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτό», καταλήγει ο κ. Δρίτσας.
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά
TAGS: Novartis