Κρίσιμη η αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, μετά και τις πληροφορίες ότι ο Πάνος Καμμένος έχει ζητήσει από τους βουλευτές του από το περασμένο Σάββατο να αποφύγουν τις δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναμένεται να κάνει κάποια σημαντική ανακοίνωση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες στο σημερινό τύπο ότι ο κ Καμμένος επανεξετάζει τη στάση του σε σχέση με την κυβερνητική συνεργασία, λόγω των διαφωνιών του στο Σκοπιανό, αλλά και την επιμονή των κυρίων Τσίπρα και Κοτζιά να κλείσει άμεσα η συμφωνία, πιθανότατα με το όνομα Γκόρνα Μακεντόνια.

Μάλιστα ένα από τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα είναι να δηλώσει ο κ Καμμένος ότι οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση αν έρθει συμφωνία με τον όρο Μακεδονία, συνεχίζοντας ωστόσο να τη στηρίζουν.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Φιλελεύθερος, υπήρξε ραντεβού των κυρίων Τσίπρα -Καμμένου -Παπά την Παρασκευή το βράδυ, με τον Πρωθυπουργό να επιμένει ότι πρέπει να προχωρήσει το Σκοπιανό και τον κ Καμμένο να δηλώνει ότι είναι το τελευταίο διάστημα παραγκωνισμένος.

«Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα θα αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση τις όποιες αποφάσεις ληφθούν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Πηγή: skai.gr