Κλείσιμο

Τόσκας: Δεν θα έδινα στον Καμίνη να μεταφέρει ούτε γράμμα

Επίθεση εναντίον των υπηρεσιακών παραγόντων της αστυνομίας, των συνδικαλιστών, του Δημάρχου Αθηναίων αλλά και της Αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο Νίκος Τόσκας, λίγες μόλις ώρες μετά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κουκουλοφόρων και τους βανδαλισμούς.

«Αν δεν μπορεί η υπηρεσία να βρει τους 200 επιπλέον αστυνομικούς που χρειάζεται η Αθήνα θα τους ξετρυπώσω εγώ σε όλη την Ελλάδα όπου κι αν βρίσκονται» είπε ο κύριος Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Απευθυνόμενος οργισμένος προς τους συνδικαλιστές της αστυνομίας τους κάλεσε «να μην ασχολούνται με τα επιχειρησιακά ζητήματα της και να μην κάνουν εργολαβίες σε κόμματα και ρουσφέτια στους συναδέλφους τους ζητώντας να μετατεθούν από την Αθήνα στην Επαρχία».

«Δεν μπορεί να μιλάνε για επιχειρησιακά θέματα οι συνδικαλιστές που δεν έχουν φορέσει ποτέ στολή» είπε.

Ο κ. Τόσκας επιτέθηκε εκ νέου με σφοδρότητα στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη λέγοντας ότι ο ίδιος «δεν θα του έδινε να μεταφέρει ούτε γράμμα».

Κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ ότι δεν βοηθάει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και «μιξοκλαίει για τις καταστροφές στην Ερμού», ενώ όπως εκτίμησε, το περασμένο καλοκαίρι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολότευσης ήλπιζε να περάσει η φωτιά από το Καπανδρίτι στην Πάρνηθα για να υποστεί πολιτικό πλήγμα η κυβέρνηση.

Τέλος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία εντολή για κάλυψη των μελών του Ρουβίκωνα.

Πηγή: skai.gr