Γεωργιάδης: Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας;

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Μαξίμου, άλλα και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ' όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε» τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι».

«Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην (Προανακριτική) Επιτροπή όταν θα πάω» δήλωσε δε μιλώντας στον Alpha.

«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» απάντησαν κυβερνητικές πηγές, προτρέποντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «να δοκιμάσει ίσως κάποιο ηρεμιστικό. Δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis» πρόσθεσαν δηκτικά.

Για αθλιότητες κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον κ. Γεωργιάδη ότι μετατρέπει την πολική σε αλητεία.

«Με τις σημερινές του δηλώσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της ΝΔ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: skai.gr