Κλείσιμο

Τσίπρας: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση

Την αντίδραση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού προκάλεσε η επίθεση με γκαζάκια στο κτήριο της επιχείρησης της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ξημερώματα.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» ήταν η λακωνική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Nωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του Μαξίμου για την επίθεση που δέχθηκε η σύζυγός του, μιλώντας για στοχοποίηση.  

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις οφσόρ» υποστήριξε στον σταθμό μας ο αρθρογράφος της Αυγής Δημήτρης Χρήστου, μιλώντας για «ηθικό ζήτημα» και για «γυναίκα του Καίσαρα». Πάντως, ο δημοσιογράφος της Αυγής καταδίκασε την επίθεση στην επιχείρηση του κ. Μητσοτάκη. 

Απαράδεκτη χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ τη δήλωση του αντιπρόεδρου της ΝΔ περί παρακράτους ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.



Πηγή: skai.gr