Κλείσιμο

«Η κυβέρνηση απέτυχε στη μοναδική ιδιωτικοποίηση που επιχείρησε»

«Η σημερινή εξέλιξη, αποδεικνύει πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέτυχε να υλοποιήσει τη μοναδική ιδιωτικοποίηση την οποία προσπάθησε να κάνει», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τα σημαντικά εμπόδια στην ιδιωτικοποίηση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ συμπλήρωσε ότι «μετά και από τη σημερινή αποκάλυψη σχετικά με τους υποψηφίους αγοραστές που είχε επιλέξει η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για την Εθνική Ασφαλιστική, είναι πλέον εμφανές πως η Κυβέρνηση είχε κάνει την επιλογή της, χωρίς να διασφαλίζονται οι απαραίτητες προϋποθέσεις».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος επεσήμανε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου πολλές φορές. «Ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών, κ. Τσακαλώτος, εδώ και μήνες δεν προσέρχεται στη Βουλή για να απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις που καταθέτουμε σε εβδομαδιαία βάση. Τώρα πλέον όμως, οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα στην ερώτηση πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θα είναι η ζημία για την Εθνική Τράπεζα και για τους εργαζομένους από την αποτυχία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής», τόνισε.

Πηγή: skai.gr