Κλείσιμο

Μπαλαούρας: Ο Καμμένος είναι υποχρεωμένος να πράξει αυτά που χρειάζεται

Νέες υποδείξεις την Πέμπτη από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τους ΑΝΕΛ και τον πρόεδρό του προσωπικά. «Ο κ. Καμμένος είναι υποχρεωμένος να πράξει αυτά που χρειάζονται υπακούοντας σε ό,τι αποφασίσει η Βουλή, χωρίς να έχει κανένα άλλο περιθώριο για άλλη πολιτική» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για την εξέλιξη της συνάντησης Αλέξη Τσίπρα - Ζόραν Ζάεφ...» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα, τόνισε, είναι η μόνη ώρα που δεν προκαλεί τους γείτονές της.

Ο κ. Μπαλαούρας παραδέχθηκε πάντως, ότι «είναι λογικό να δημιουργεί προβληματισμό το συλλαλητήριο». Ο κόσμος δεν ταυτίζεται με τους διοργανωτές, διευκρίνισε, συμπληρώνοντας ότι «χρειάζεται δουλειά να πείσουμε τον κόσμο ότι αυτό (μια συμφωνία) είναι προς το καλό της χώρας».

Σύμφωνα με το βουλευτή, «οι ΗΠΑ ήθελαν να ανακινήσουν αυτό το θέμα με τα Σκόπια, έχουν μια γενικότερη θεώρηση της παγκόσμιας ισορροπίας και θέλουν κάποια πράγματα να ξεπεραστούν. Θέλουν να απομονώσουν τη Ρωσία, αλλά θέλουν να λυθούν και κάποια πράγματα που δημιουργούν προβλήματα».

Στο μεταξύ, παίρνοντας τη «σκυτάλη» από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στον απόηχο της διαφοροποίησης Καμμένου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης επίσης υπενθύμισε μέσω του ΣΚΑΪ τη στάση του Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για «διπλωματική τραγωδία. «Είχε άλλη γραμμή από τον Μητσοτάκη, ο Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να εφαρμόσει τη γραμμή της κυβέρνησης» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr