Σαμαράς: Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα

«Τίτλο τιμής» χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του πρώην πρωθυπουργού στο Σκοπιανό.

«Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ Σαμαράς σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού.

Στην ομιλία του κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι επί κυβέρνησης Μητσοτάκη προτίμησε να οικοδομήσει την προσωπική πολιτική του καριέρα αντί να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος με τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για τη χώρα.

«Σήμερα υπάρχουν συνεχιστές αυτής της παράδοσης και στη ΝΔ οι οποίοι σηκώνουν το λάβαρο της πατριδοκαπηλίας (…) όπως συνέβη με τους εθνικόφρονες συνταγματάρχες που οδήγησαν στο Κυπριακό» υπογράμμισε.

«Ο κ. Τσίπρας μίλησε επί μια ώρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να απαντήσει στο βασικό ερώτημα που έχουν οι πολίτες: Υπάρχει ή όχι ενιαία κυβερνητική πρόταση για το Σκοπιανό; », αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την ομιλία του κ Τσίπρα. 

«Από το γεγονός ότι δεν απάντησε σε αυτό το βασικό ερώτημα, αλλά και από το σύνηθες διχαστικό ύφος του, γίνεται ξεκάθαρο ποιος αντιμετωπίζει ανεύθυνα, επιπόλαια και τυχοδιωκτικά ακόμη και τα εθνικά θέματα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ κλείνει λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή για να δει τον κ Μητσοτάκη εν ενεργεία πρωθυπουργό, μιας και για ακόμα μια φορά τον αντιμετώπισε ως τέτοιον στην ομιλία του.
Πηγή: skai.gr