Σφοδρή αντεπίθεση Δημήτρη Καμμένου στην ομάδα των «53» του ΣΥΡΙΖΑ

Μία, δύο, τρεις των επιθέσεων… το ποτήρι ξεχείλισε για τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος ξέσπασε με σφοδρότητα σήμερα από τη Βουλή εναντίον της ομάδας των «53» του ΣΥΡΙΖΑ, περνώντας στην αντεπίθεση και διαμηνύοντας σε αυστηρό ύφος ότι «όλα έχουν ένα όριο» και επιβεβαιώνοντας τις ενδοκυβερνητικές έριδες.

Φανερά ενοχλημένος από την πρόσφατη αιχμηρή πολυσέλιδη ανακοίνωση της Ομάδας των «53» με την οποία υποστήριζαν ότι η συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έχει μετατραπεί σε «ομηρία», ο κ. Καμμένος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και διερωτήθηκε με νόημα: «μίλησαν για οδυνηρή συμμαχία με τους ΑΝ.ΕΛ. Να αξιολογηθεί η συγκυβέρνηση, είναι οδυνηρό που πήραμε όλο το πολιτικό βάρος; Οδυνηρό για ποιους; Για τους 143 ή για εμάς τους 9;».

«Στηρίζουμε την πατρίδα και την κυβέρνηση αλλά όλα έχουν ένα όριο», υπογράμμισε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, εξαπολύοντας πυρά και εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου, με την οποία είχαν συγκρουστεί πρόσφατα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν η ίδια τον χαρακτήρισε «μη σοβαρό».

«Αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, να σεβαστείτε τη σοβαρή μου ψήφο 3 χρόνια τους εκβιασμούς που δέχτηκα κι εγώ κι η οικογένειά μου εκείνο το βράδυ που έφυγα από υπουργός. Δεν παίζουμε προσωπικά όλα έχουν ένα όριο», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος εξέφρασε δημόσια και τη διαφωνία του με το ενδεχόμενο εκλογής Μουφτήδων στη Θράκη, μετά το άνοιγμα το ζητήματος από τον Υπουργό Παιδείας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θεωρεί κάτι τέτοιο επικίνδυνο.
Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά