Χρηστίδης: Κάθε πολίτης να γίνει συνιδρυτής του νέου Κεντροαριστερού φορέα

«Ζητάμε από κάθε προοδευτικό πολίτη να συμμετέχει στις διαδικασίες και να γίνει συνιδρυτής του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στην πρώτη φάση της ψηφοφορίας που διεξάγεται την Κυριακή.

Ο κ. Χρηστίδης διαβεβαίωσε ότι όλα είναι έτοιμα για την ψηφοφορία. Οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Στην Αθήνα θα κλείσουν στις 9, λόγω του Μαραθωνίου.

Εξήγησε ότι οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο επιθυμούν, καταβάλλοντας 3 ευρώ για τη συμμετοχή τους. Η μόνη προϋπόθεση είναι να είναι εγγεγραμμένοι στους δημοτικούς και εκλογικούς καταλόγους. Τα εκλογικά κέντρα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα dpekloges.gr

Ο κ. Χρηστίδης διευκρίνισε ότι για να συμμετάσχει κάποιος στην ψηφοφορία τη δεύτερη Κυριακή πρέπει να έχει ψηφίσει και στην πρώτη.

«Ο κ. Κοντονής δεν δικαιούται να κουνάει το δάχτυλο… Αποτελούν στίγμα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οι αποκαλύψεις για ανθρώπους που έχουν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου και συνεχίζουν να κάνουν εγκλήματα».

Στη σκιά της πρόσφατης ένοπλης επίθεσης στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε από την κυβέρνηση να επιδείξει πολιτική βούληση για να επιλυθεί το θέμα των Εξαρχείων.

Πηγή: skai.gr