Κλείσιμο

Ανδρουλάκης: Να αποσυρθούν άμεσα τα ψηφοδέλτια που τυπώνουν υποψήφιοι

Να αποσυρθούν άμεσα όσα σταυρωμένα ψηφοδέλτια τυπώνουν oρισμένοι υποψήφιοι ενόψει των εκλογών της Κυριακής για το νέο Κεντροαριστερό φορέα ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

«Η εκτύπωση ψηφοδελτίων από συγκεκριμένους υποψήφιους αποτελεί ωμή παραβίαση των αποφάσεων που έχει λάβει η επιτροπή Αλιβιζάτου για τις εκλογές. Είναι επίσης δείγμα μιας παλαιοκομματικής νοοτροπίας» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης. 

Όπως ανέφερε, τέτοιες πρακτικές πλήττουν την προσπάθεια που γίνεται για την ανανέωση της Δημοκρατικής Παράταξης, για τη δημιουργία ενός κόμματος - θεσμού που θα σέβεται τους πολίτες.

«Ζητώ να αποσυρθούν άμεσα τα ψηφοδέλτια που μοιράζονται και να αφεθεί η αρμόδια επιτροπή να διαξαγάγει τις εκλογές χωρίς παρεμβάσεις, και κυρίως να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της διαδικασίας» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σχολιάζοντας από την πλευρά του την ανακοίνωση της επιτροπής Αλιβιζάτου περί εκτύπωσης ψηφοδελτίων από αρκετούς υποψηφίους, ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι «δεν έχουμε τυπώσει ούτε ένα ψηφοδέλτιο».

«Ζητώ από την επιτροπή του κ. Ν. Αλιβιζάτου να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που γνωρίζει ότι τύπωσαν ψηφοδέλτια, παραβιάζοντας τις αποφάσεις της. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ύποπτοι» συμπλήρωσε. 

«Θλιβερός πρωταγωνιστής ο παλαιοκομματισμός» ήταν το σχόλιο του έτερου υποψηφίου Γιάννη Μανιάτη ζητώντας επίσης τη δημοσιοποίηση των υποψηφίων που διακίνησαν τα ψηφοδέλτια. 

«Ζητώ να βγουν από μόνοι τους οι υποψήφιοι που το επιχείρησαν και να ομολογήσουν το λάθος τους, να ζητήσουν συγγνώμη από τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει η επιτροπή Αλιβιζάτου να δημοσιεύσει τα ονόματά τους» τόνισε.
Πηγή: skai.gr