Υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας τάχθηκε ο Γιώργος Καμίνης

Υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή επικεφαλής στον υπό διαμόρφωση νέο πολιτικό σχηματισμό τάχθηκε την Τρίτη ο Γιώργος Καμίνης.

«Το να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής ηλεκτρονικά, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα της δημοκρατικής παράταξης προς την ανοιχτή κοινωνία. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι θέμα δημοκρατίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για τη ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και δήμαρχος Αθηναίων.

«Αν δεν αλλάξουμε τις κατεστημένες δομές και συνήθειες, πώς θα αλλάξουμε τη χώρα;» διερωτήθηκε.

«Το κύρος και η αξιοπιστία της επιτροπής Αλιβιζάτου, μαζί με την ηλεκτρονική ψηφοφορία, είναι δύο γεγονότα πρωτόγνωρα για την πολιτική στην Ελλάδα. Καθιστούν τις εξελίξεις στη δημοκρατική παράταξη καινοτόμες και μοναδικές. Θα τις διαφυλάξουμε» τόνισε ο κ. Καμίνης.

«Κανείς δεν θα τολμήσει να αμφισβητήσει τον αρχηγό του νέου φορέα αν συμμετάσχουν στην ψηφοφορία 200 χιλιάδες άνθρωποι» τόνισε την Τρίτη στον ΣΚΑΪ ο Σταυρός Θεοδωράκης, καλώντας τους πολίτες να μετάσχουν στη διαδικασία.

Εγώ, ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να αμφισβητήσω το αποτέλεσμα αν τηρηθούν όσα συμφωνήσαμε για την ψηφοφορία, ενώ είπε ότι το ποσοστό που θα συγκεντρώσει στις εκλογές το νέο κόμμα θα καθορίσει και τη διαπραγματευτική του ικανότητα. «Είναι θέμα πολύ μεγάλης κουβέντας με ποιους θα κυβερνήσουμε και σχετίζεται και με τι ποσοστό θα συγκεντρώσουμε δηλαδή τη διαπραγματευτική μας ικανότητα» σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης.  
Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr