Κικίλας: Ανούσια φιέστα με ψέματα θα είναι η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Μία ακόμα κοινότυπη ομιλία, γεμάτη ψέματα και θεατρινισμούς, δήλωσε πως αναμένει από τον πρωθυπουργό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας ότι με τις φιέστες δεν στήνονται μεταρρυθμίσεις.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αποκάλεσε τον Αλέξης Τσίπρα τον πολιτικό που φτιάχνει τη νέα γενιά των 360 ευρώ.

Αναφερόμενος στις επενδύσεις, ο κ. Κικίλιας είπε πως χρειάζονται σχέδιο, αξιοπιστία και μεθοδική δουλειά. Χαρακτηριστικά που – όπως είπε – η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διαθέτει.

Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην επένδυση της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική, είπε πως είναι τουλάχιστον κακόγουστο αστείο για έναν πρωθυπουργό να κάνει οποιαδήποτε αναφορά για επενδύσεις από την Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησής του βάλλουν κατά της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στην ευρύτερη περιοχή.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως «η υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για την επανεκκίνηση της χώρας είναι στον πυρήνα της πολιτικής που θα εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ο επόμενος πρωθυπουργός».

Προχώρησε δε σε άνοιγμα προς όλους τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ, λέγοντας ότι «αποτελεί και θα αποτελεί την πολιτική στέγη πολιτών με διαφορετική ιδεολογική αφετηρία από τη δική της».
Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr