Λαφαζάνης για Εσθονία: Κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης από τον Τσίπρα

Κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης, που έγινε για αμιγώς ψηφοθηρικούς λόγους, χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης να μην συμμετάσχει σε συνέδριο της Εσθονικής προεδρίας για τα εγκλήματα του κομμουνισμού.

«Ο Κοντονής, ο Τσίπρας δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έκανε μια κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης... Κίνηση η οποία είναι αντιπερισπασμός που απευθύνεται στο κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αποσυντίθεται και απευθύνεται στον αριστερό προοδευτικό κόσμο, ο οποίος φεύγει ολοταχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Ήταν ψηφοθηρικοί οι λόγοι… Πελατειακή σχέση έκανε. Δεν το εννοεί ο κ. Κοντονής, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση αυτή. Καρφί δεν τους καίγεται για την υπεράσπιση των αξίων και των ιδεωδών του Σοσιαλισμού και του κομμουνισμού, αυτό τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια» σχολίασε δε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης αποκάλεσε δε ειρωνικά «διαπραγματευτικό τουρισμό» τη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη και τον κατηγόρησε ότι λέει συνεχώς ανακρίβειες για να είναι στην επικαιρότητα.
Πηγή: skai.gr