Ένταση μεταξύ Βενιζέλου και Παρασκευόπουλου για Καμμένο

To Σεπτέμβριο θα κληθεί να καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Πάνος Καμμένος για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη ενώ την Παρασκευή συζητείται στην Ολομέλεια η πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Στη σημερινή (Τρίτη) συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών υπήρξε ένταση ανάμεσα στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο

Ο κ. Παρασκευόπουλος υποστήριξε ότι  πιθανόν ο κ. Καμμένος ενήργησε κατόπιν εντολών της εισαγγελίας για να εκμαιεύσει πληροφορίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης Noor 1.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Βενιζέλου, που κατηγόρησε την κυβερνώσα πλειοψηφία για κατάργηση του κράτους δικαίου και κατάλυση του Συντάγματος με υποστηρικτές «το δικό τους παρακράτος». Όπως είπε, δημιουργούν «ασπίδα προστασίας στις παρανομίες του κ. Καμμένου».

Στο μεταξύ, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε σε συνέντευξη του ότι σε ραδιόφωνο της Ικάριας «με τον Τσίπρα θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους». «Μην ελπίζουν ότι θα βάλουν μεταξύ μας διαόλους - ζιζάνια να μας χωρίσουν» ανέφερε μάλιστα.


Πηγή: skai.gr