«Άδικη η στοχοποίηση του Παπασταύρου» δηλώνει τώρα η kontranews

Κόντρα… σε όσα έγραφε παλαιότερα για τον Σταύρο Παπασταύρου, η εφημερίδα kontranews (συμφερόντων Γιώργου Κουρή) υποχρεώθηκε τελικά την Κυριακή να ανασκευάσει υπό το φόβο της Δικαιοσύνης...

Σε δημοσίευμά της, υπό τον εύγλωττο τιτλο: «Άδικη στοχοποίηση του Σταύρου Παπασταύρου», η kontranews ζητεί συγγνώμη. «Οι αποκαλύψεις για τον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου που παρουσιάστηκαν από την Κυριακάτικη kontranews στις 21 Φεβρουαρίου 2016 και στις 29 Φεβρουαρίου 2016 ήταν εσφαλμένες και στηρίχθηκαν σε ανακριβή στοιχεία» αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Σημειώνεται ότι τον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά είχε σπεύσει να «δικάσει» και «καταδικάσει» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και η εφημερίδα του Κουρή που τη στηρίζει, για υποτιθέμενη σχέση του με τη Λίστα Λαγκάρντ και τα Έγγραφα του Παναμά.

Αναλυτικά η «απολογία» της εφημερίδας

«Άδικη στοχοποίηση του Σταύρου Παπασταύρου

»Οι αποκαλύψεις για τον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου που παρουσιάστηκαν από την Κυριακάτικη kontranews στις 21 Φεβρουαρίου 2016 και στις 29 Φεβρουαρίου 2016 ήταν εσφαλμένες και στηρίχθηκαν σε ανακριβή στοιχεία. Συγκεκριμένα το όνομά του δεν είναι στη λίστα Ρηνανίας Βεστφαλίας (Μπόργιανς) ούτε σε άλλη λίστα ατόμων που διαχειρίζονται υπέρογκα ποσά ούτε και είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με τη διαχείριση της λίστας Μπόργιανς από την κυβέρνηση Σαμαρά. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά του εμφανίζεται σε λογαριασμό στη λίστα της HSBC (Λαγκάρντ) και σε καμία άλλη ελβετική τράπεζα. Εκκρεμεί στα Διοικητικά Δικαστήρια να κριθεί το πρόστιμο που του επιβλήθηκε καθώς ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή ότι τα χρήματα του λογαριασμού δεν του ανήκαν αφού λειτουργούσε ως διαχειριστής (Trustee) όπως άλλωστε προκύπτει από τα έγγραφα και από τη ροή των χρημάτων.

»Ο Σταύρος Παπασταύρου ως Σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά εργάστηκε σκληρά στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα ως τεχνοκράτης προερχόμενος από τον ιδιωτικό τομέα και δέχθηκε αυτός και η οικογένειά του αήθεις επιθέσεις από ακραία στοιχεία που δεν αποδέχθηκαν ποτέ την τοποθέτηση ενός μη κομματικού στελέχους κοντά στον Πρωθυπουργό. Συγχρόνως ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού κ. Σάμπυ Μιωνής δέχθηκε σωρεία αντισημιτικών επιθέσεων από τα ίδια ακραία στοιχεία.

»Στηριχθήκαμε σε πληροφορίες που αποδείχτηκαν ψευδείς βάσει των οποίων επιτεθήκαμε αδίκως στον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου. Για την άδικη αυτή επίθεση η εφημερίδα μας ζητάει συγγνώμη».

Ενδεικτικά πρωτοσέλιδα της kontranews 

Αποτέλεσμα εικόνας για kontra news παπασταύρου

 



Αποτέλεσμα εικόνας για kontra news παπασταύρου

Αποτέλεσμα εικόνας για kontra news παπασταύρου


Πηγή: skai.gr