Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Πρεμ Γουάτσα

Συνάντηση με τον ιδρυτή και πρόεδρο της Fairfax Financial Holdings Πρεμ Γουάτσα είχε την Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον κ. Γουάτσα τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Ελλάδα, ενώ του ανέλυσε τις πτυχές του μεταρρυθμιστικού του πλάνου για τη χώρα, ενώ εξήγησε ότι είναι αναγκαίο ένα άλλο μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής.

Τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ όσο και ο κ. Γουάτσα εξέφρασαν την πίστη τους στις σημαντικές προοπτικές που έχει η ελληνική οικονομία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον ινδοκαναδό επενδυτή για τη εμπιστοσύνη που δείχνει επενδύοντας στην ελληνική οικονομία.

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στην ελληνική οικονομία και της προοπτικές της έδωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της Fairfax Financial Holdings Limited μιλώντας σε εκδήλωση του Ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του.

«Η Ελληνική οικονομία έχει περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Εκτιμώ ότι η χώρα έχει ξεπεράσει τις περισσότερες προκλήσεις και γι’ αυτό είμαι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον που έρχεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr