Βρούτσης: «Απύθμενο θράσος» του Σπίρτζη να τάζει 14η σύνταξη

Για απύθμενο θράσος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, «που έταξε από την τηλεόραση ακόμα και 14η σύνταξη», κάνει λόγο, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Βρούτσης

Ο κ. Σπίρτσης είναι ο ίδιος που, ως Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε., καλούσε τους μηχανικούς να μην καταβάλουν τις εισφορές τους, «ενώ τώρα που τους επέβαλε τριπλάσιες, τις απαιτεί», συνεχίζει ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Βρούτσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έφερε «εξοντωτικές» εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, κόβοντας κύριες και επικουρικές συντάξεις, μερίσματα του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων, καθώς και το 25% των κύριων συντάξεων στους νέους συνταξιούχους.

Ο υπουργός υποδομών, είναι ο ίδιος που ετοιμάζεται να ψηφίσει με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φόρους και μειώσεις συντάξεων «για να κρατηθούν στην εξουσία», σημειώνει, κλείνοντας, ο κ. Βρούτσης. «Θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη και την αγωνία των πολιτών».
Πηγή: skai.gr