Ο Καμμένος επιβεβαίωσε την «επέμβαση» για το Πρώτο Θέμα στο πόρισμα

Επιβεβαίωσε την Τετάρτη, μέσω του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Καμμένος τις καταγγελίες του ότι ένα "αόρατο χέρι" παρενέβη στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ  όσον αφορά την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε δε ότι στο τελικό πόρισμα που κι ο ίδιος υπέγραψε αναφέρεται ότι "δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα δάνεια της Εφημερίδας και εξυπηρετούνται κανονικά.

Ο κύριος Καμμένος δήλωσε ακόμη ότι δεν δέχτηκε καμία πίεση και κανένα τηλεφώνημα μετά τα όσα κατήγγειλε την Τρίτη, προσθέτοντας ότι "νομίζει ότι έχει διευθετηθεί πλέον το ζήτημα και ότι η Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο για τις συνολικές διαπιστώσεις του πορίσματος’’.

"Διαπίστωσα ότι είχε εξαφανιστεί το κομμάτι για το Πρώτο Θέμα, ξαναφτιάξαμε σωστά την πρόταση και το πόρισμα παραδόθηκε στον Νίκο Βούτση", είπε.

"Η αλλαγή που έγινε για το Πρώτο Θέμα είναι περίεργη’’ κατήγγειλε την Τετάρτη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. "Άνθρωπος εκτός Επιτροπής, από το Μαξίμου; δεν ξέρω, έβαλε πράγματα στο πόρισμα" δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Η επίμαχη παράγραφος στο πόρισμα ανέφερε ‘‘ότι η εταιρεία που εκδίδει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ εμφανίζεται με ενήμερα δάνεια, υγιής και χωρίς προβλήματα’’. Ωστόσο, απαλείφθηκε από το κείμενο του πορίσματος.
Πηγή: skai.gr