Καρφιά Γεννηματά για την ομάδα Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη

Καρφιά της Φώφης Γεννηματά για την ομάδα Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη. «Το κάλεσμά μας να έλθουν μαζί μας είναι ανοικτό, αλλά είναι για τώρα, όχι για λίγο πριν τις εκλογές», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Για την επιστροφή Παπανδρέου είπε πως όταν εξελέγη η ίδια Πρόεδρος η πρώτη εντολή που πήρε ήταν η ενότητα. «Χωρίς ενότητα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δίπλα στη λέξη ενότητα βάζω ένα τσεκ. Κάνω μια δημιουργική επίθεση στο μέλλον» τόνισε η κ Γεννηματά. 

«Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουμε πίσω αυτούς που πήγαν να βρουν στασίδι και καρέκλα στην εξουσία. Εμείς δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή».

Απαντώντας στις αντιδράσεις Βενιζέλου είπε ότι «ο χώρος δεν έχει περιθώρια για ρετρό διαφωνίες. Ο καθένας έχει τα δίκια του. Ούτε τα ισοπεδώνω ούτε τα μοιράζω αλλά πρέπει να πάμε μπροστά.

Για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία ο Γιώργος Παπανδρέου όταν γίνει το νέο κόμμα, ενδεχόμενο που έχει αφήσει ο ίδιος ανοικτό την Παρασκευή στον ΣΚΑΙ, η κ Γεννηματά είπε ότι στην ίδια δεν το είχε αφήσει ανοικτό.

Για την πιθανότητα συμπόρευσης του Ποταμιού με την Δημοκρατική Συμπαράταξη είπε ότι θα ισχύσουν οι ίδιοι όροι που τέθηκαν στη ΚΙΔΗΣΟ.

Απαντώντας τέλος στην κριτική που δέχεται ότι με το γεύμα του Σαββάτου ξαναφέρνει στο προσκήνιο όλους τους παλιούς του ΠΑΣΟΚ η κ Γεννηματά είπε ότι «τιμήσαμε τους ανθρώπους αυτούς και ζητήσαμε την εμπειρία τους. Δεν ζητήσαμε να είναι στην πρώτη γραμμή. Ούτε οι ίδιοι το ζήτησαν.



Πηγή: skai.gr