Διαψεύδει το Μαξίμου τα σενάρια πρόωρων εκλογών

Διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου τα νέα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

Η κυβέρνηση δεν θα παραδώσει τη χώρα στους πρόθυμους, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας κυριακάτικα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Επαναλαμβάνοντας τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, οι κυβερνητικοί κύκλοι τονίζουν ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.

«Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει σκοπό να παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των προθύμων. Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας», τόνισαν οι αξιωματούχοι.

Οι ίδιες πηγές, σχολιάζοντας πάλι δημοσιεύματα, σημειώνουν ότι οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προστεθούν σε όσους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζονται έτοιμοι να αποδεχτούν τις «παράλογες απαιτήσεις» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του γερμανού υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε.

«Το λέμε λοιπόν για μια ακόμη φορά: Η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νομοθέτηση επιπλέον μέτρων και η κυβέρνηση θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την επιτροπεία», σημειώνουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.
Πηγή: skai.gr