Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Καρράς από την Ένωση Κεντρώων - Η επιστολή

Κύμα ανεξαρτητοποιήσεων φαίνεται πως έχει χτυπήσει εκτός από το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων, με τα σύννεφα να πυκνώνουν πάνω από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου από το κόμμα με αιχμές εναντίον του προέδρου του κόμματος, σήμερα Παρασκευή την αποχώρησή του αιφνιδιαστικά από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ανακοίνωσε με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Καρράς.

Τα αίτια της απόφασής του παραμένουν προς το παρόν μυστήριο, καθώς η ανεξαρτητοποίησή του έγινε γνωστή δια στόματος του αντιπροέδρου της Βουλής, Σπύρου Λυκούδη κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλεια για το νομοσχέδιο της κινητικότητας στο δημόσιο. Ο ίδιος ο κ. Καρράς δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης: 

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ βουλευτής και να εργαστώ με τις όποιες δυνάμεις μου για το καλό του τόπου» 

» Ως ανεξάρτητος βουλευτής δεσμεύομαι, ότι θα έχω αυτόνομη πολιτική πορεία και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις λίγες δυνάμεις μου για το καλό της πατρίδας»


Από την πλευρά του πάντως αιχμές εναντίον του μέχρι πρότινος συνεργάτη του άφησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Καρράς, σχολιάζοντας δηκτικά πως «όταν φεύγει το άρρωστο ψηλώνει το δέντρο». Υποστήριξε, δε, ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο κ. Καρράς είχε προστριβές με άλλα στελέχη του κόμματος, τα οποία θεωρούσε ότι τον υπονόμευσαν και του ζητούσε να τους διώξει, αποδίδοντας την αποχώρηση του βουλευτή του πιθανόν στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν το έπραξε.

Ερωτηθείς ο κ. Λεβέντης εάν πιστεύει πως ο Γιώργος Καρράς σκοπεύει να ενσωματωθεί στη ΝΔ, δεν απέκλεισε τίποτα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «το μέλλον θα το δείξει».
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά