Ζαχαριάδης: Πρώτα επιστροφή στην ανάπτυξη και μετά μείωση φόρων

Την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη έθεσε ως προϋπόθεση για τη μείωση των φόρων ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ την επομένη της απόφασης για «σπάσιμο» της δόσης από τους εταίρους, αλλά και της μετωπικής σύγκρουσης του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ στη Βουλή. 

«Πρώτη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανακούφιση των πληγών του ιδιωτικού τομέα, γιατί ανάπτυξη γίνεται με τον ιδιωτικό τομέα… Θα κάνουμε ανάπτυξη και μετά θα μπορέσουμε να ανασυγκροτήσουμε το κοινωνικό κράτος και να μειώσουμε τους φόρους. Αν μειώσουμε τώρα τους φόρους ούτε ανάπτυξη θα κάνουμε ούτε ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

O διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποτίμησε θετικά τα αποτελέσματα του Eurogroup της Δευτέρας δηλώνοντας δηκτικά ότι «όπως ο κ. Γεωργιαδης έχει αναρτήσει την ομιλία Μητσοτάκη στο Τσίπρα εγώ έχω αναρτήσει το χθεσινό tweet του κ. Ντάισελμπλουμ».

«Θέλω να πω ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά, και από τα χείλη του Eurogroup είμαστε okay. Έχουν γίνει τα 15 προαπαιτούμενα» πρόσθεσε. «Το επενδυτικό κλίμα κάθε μέρα βελτιώνεται» επέμεινε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε για τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει το χάρισμα πολιτικά και επικοινωνιακά όχι μόνο να συσπειρώνει ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πολλούς Έλληνες και Eλληνίδες πέραν του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν μια προσπάθεια για να πάμε σε μια νέα σελίδα.

«Είδα το μέλλον: Είδα μέχρι το 2.500 όταν θα εξοφλήσει το δάνειό του ΠΑΣΟΚ και μέχρι το 2.200 όταν θα εξοφλήσει το δάνειό της η ΝΔ» πρόσθεσε ειρωνικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: skai.gr