ΠΑΣΟΚ: Αλαζόνας ο Τσίπρας - ΔΗΜΑΡ: Θα ζήλευε και ο Πινόκιο

Για «αλαζονεία της αδυναμίας», κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το ΠΑΣΟΚ συμβουλεύει τον Αλέξη Τσίπρα να διατηρήσει την ψυχραιμία του μην κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια»: «Ψυχραιμία Αλέξη…Η αλαζονεία της αδυναμίας προδίδει τον πανικό σου. Γι’ αυτό δεν θα πας μακρυά. Μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια, συγκυβερνήτη της ακροδεξιάς απόφυσης».

ΔΗΜΑΡ: Θα ζήλευε και ο Πινόκιο
«Aκόμη και ο Πινόκιο θα ζήλευε, με τις σημερινές επιδόσεις του πρωθυπουργού. Εκτός και εάν πραγματικά πιστεύει ότι μόνο το 10% των συνταξιούχων πλήττονται από το τσουνάμι των περικοπών στο ασφαλιστικό», σχολιάζει, από την πλευρά της η ΔΗΜΑΡ.

Η Δημοκρατική Αριστερά κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά τον πρωθυπουργό, ότι κρύβεται πίσω από τη δικαιοσύνη στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να μην αποδοθούν πολιτικές ευθύνες στους πραγματικούς υπαίτιους της μακροχρόνιας κρίσης.

Για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, η ΔΗΜΑΡ χρεώνει στην κυβέρνηση «αδιανόητο κυνισμό», δεδομένων των επικείμενων απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων.
Πηγή: skai.gr