Γεννηματά: Συνενοχή δεξιών και δήθεν αριστερών για τα Greek Statistics

Για «συνενοχή και συμπόρευση δεξιών και δήθεν αριστερών» κάνει λόγο δε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά με αφορμή τη δίωξη του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, την ηχηρή παρέμβαση της Κομισιόν υπέρ του, αλλά την έντονη αντίδραση Παπαγγελόπουλου.

«Οι αμετανόητοι νοσταλγοί των Greek Statistics, συνεχίζουν με μεθοδεύσεις να εκθέτουν την χώρα νομίζοντας ότι θα παραγραφούν οι ευθύνες τους. Για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό 2004-2009 που έφερε την κρίση, την απειλή του Grexit και την μόνιμη επιτροπεία» τονίζει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αφήνοντας αιχμές για τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

«Η σιωπή και ανοχή σε αυτές τις μεθοδεύσεις επιβεβαιώνει την συνενοχή και συμπόρευση των δεξιών και δήθεν αριστερών, βαθιά συντηρητικών δυνάμεων που κρατούν την Ελλάδα καθηλωμένη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η χώρα χρειάζεται συνεννόηση εθνική γραμμή σχέδιο και σκληρή δουλειά, και όχι άλλα διχαστικά σενάρια για συνωμοσίες» επισημαίνει η Φώφη Γεννηματά.

Στο ίδιο μήκος κύματος νωρίτερα και η Δημοκρατική Αριστερά που χαρακτήρισε «αυταπόδεικτη διασύνδεση κυβέρνησης με τη ΝΔ της κρίσης» τη σύμπλευση του Μαξίμου με ένα τμήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των στατιστικών στοιχείων.

«Σήμερα αναπληρωτής υπουργός της κυβέρνησης της ριζοσπαστικής αριστεράς είναι ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού κ. Καραμανλή την περίοδο 2004-2009. Η διασύνδεση με την ΝΔ που έφερε την κρίση στην χώρα αυταπόδεικτη! Η πολιτική απενοχοποίηση των υπεύθυνων της ΝΔ για την κρίση συντελείται σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.
Πηγή: skai.gr